bruin groepsfoto 2011Bruin Groenvoorziening is gevestigd in Burgerbrug, een dorp net achter de duinen in de kop van Noord-Holland. Een groot gedeelte van onze klantenkring bevindt zich in de nabije omgeving. Maar ons werkgebied strekt zich uit over heel Noord-Holland. Wij zijn werkzaam voor particulieren, bedrijven en grote projecten voor aannemers en overheden.

Particulieren

De werkzaamheden die we uitvoeren voor particulieren bestaan met name uit het ontwerpen en aanleggen van tuinen, bestratingen en tuinonderhoud. Het tuinonderhoud kan bestaan uit het snoeien en verwijderen van bomen, maaien van gazon, het onderhoud van hagen, vaste planten en bestratingen. U kunt hierbij zelf aangeven in welke mate het onderhoud uitgevoerd moet worden.

Bedrijven en overheden

Ook is Bruin Groenvoorziening actief bij bedrijven en overheden. Deze werkzaamheden bestaan onder anderen uit: boomverzorging, het planten en verwijderen van bomen, het maaien van parken en het aanleggen en onderhouden van groenvoorzieningen en verhardingen. Ook worden bestratingen onkruidvrij gemaakt. Dit gebeurt zowel mechanisch (met de borstelmachine) als chemisch door bijvoorbeeld de Weed-It (selectieve onkruidbestrijding).

Al deze werkzaamheden worden snel en zuinig uitgevoerd door gebruik te maken van onze moderne machines en gereedschappen. De machines worden bestuurd door vakkundig personeel.

Vakbewame hoveniers

We hebben meerdere vakbekwame hoveniers in vaste dienst. Zij beschikken over een ruim assortiment gereedschap en machines voor alle werkzaamheden die zij uitvoeren.

V.C.A. gecertificeerd

Ook het veilig werken is bij Bruin Groenvoorziening een must. Om dit te waarborgen zijn wij gecertificeerd met het V.C.A.-certificaat. Een bedrijf in bezit van het V.C.A.-certificaat staat garant voor geschoold personeel, gekeurde machines en veilige werkplekken.

Erkend leerbedrijf

Tevens zijn wij in het bezit van het Certificaat Erkend Leerbedrijf, dit houdt in dat wij leerling hoveniers mee laten kijken en bij onze werkzaamheden betrekken. Wij vinden het belangrijk dat jonge hoveniers de kans krijgen om zich te ontwikkelen tot een vaardige hovenier.

Kwaliteit en vakmanschap

Door een tiental jaar ervaring in het vak staan wij garant voor kwaliteit en vakmanschap.

Contact

Indien u geïnteresseerd bent in onze werkzaamheden, kunt u voor informatie of om een afspraak te maken contact met ons opnemen.

Bruin Groenvoorziening
Tel.: 0226-381215
Mobiel: 06-22399725

Onder het kopje contact vindt u al onze adresgegevens.